Thursday, April 21, 2011

Exam Physiology & Praktikal Biochem semalam


Aaaahhh... lega rasanya. Alhamdulillah. Starting exam kali ni agak lancar dan tenang (tak gelabah macam tahun lepas). Students pun nampak macam yakin untuk menjalani exam praktikal tadi. Cuma satu ja. Aku tak ingat pun kata ada exam Physiology juga hari ni. Ingat satu ja rupanya dua. Apapun kena tetap cool. Bersedia dengan segala kemungkinan, kata seseorang.

Semua exam tadi berjalan dengan lancar. Kami mula dengan exam praktikal Biochem. Start dalam pukul 9.30 camtu. Dibahagi kepada dua bahagian. 1. Jawab soalan 2. baru buat experiment. Lebih kurang sejam, hampir semua pelajar siap dengan report experiment masing2. Yakin benor kome semua.

Time exam physiology pula, semua nampak relaks ja. Katanya senang betul ke?? (~buat2 tanya) Yelah semua daripada buku MCQ kan.

Apapun bersyukurlah semua berjalan dengan lancar. Sekarang dah lepas dah satu, tiga lagi sedang menanti. So, buatlah persediaan yang rapi. Kalau boleh kita bersedia macam hari ini. InsyaAllah.








Dekat lab Biochem














Dok beratur tunggu giliran
















Depan pintu lab















Suasana dalam lab
















Dekat meja experiment aku










* sori pic xbyk sebab bateri kamera habis. Jadi, tak sempat nak amek yang physiology punya. Harap maaf.

Muhamad Huzaifah GEN09 MEMBER

Do things with passion or not at all.

3 comments:

Gen 08 said...

insyaAllah..bittaufiq wannajah untuk antum semua .....

semoga dipermudahkan dlm exam2 seterusnya...

doa2kan jgak abg2 n akak2 senior ni yek....

syukran...

Afif Fahim عفيف فهيم said...

pah, awat gambaq aku xda...

Muhamad Huzaifah said...

Gen 08: InsyaAllah, ameen. Kami doakan abg2 dengan kakak2 pun sama. Bittaufik wannajah =)

Pipit: Sori2 pit, bateri kong time tu. gambaq hang yg aku amek xsave pun dlm kamera.